Om oss

Bakgrund

SEARCH IT grundades i Malmö 1997 av Tore R Svensson. Han började som rekryteringskonsult i Stockholm 1993, och etablerade filialkontor för södra Sverige i Lund, under 1994. Före steget in i konsultvärlden var han under många år verksam inom Data/IT-branschen, med arbetsuppgifter inom marknadsföring, försäljning, projektledning och företagsledning.

Dessa erfarenheter tillsammans med tidigare civilekonomutbildning var grunden till satsningen att hjälpa näringslivet att hitta välkvalificerade medarbetare till chefs- och specialistbefattningar.

En naturlig satsning var att leta fram både välmeriterade IT-specialister, chefer och kommande stjärnor till den under 1990-talet kraftigt expanderande IT-branschen. Därutöver har uppdragen genomförts för både små och stora företag inom segmentet industri- och handel.

Kollegorna Karin Ahlgren och Bodil Svensson har haft chefs- eller specialistbefattningar inom IT-branschen, forskning och utbildning. Karin har en intressant utbildningsbakgrund som både matematiker och beteendevetare.

Medarbetare:

Tore R Svensson Karin Ahlgren Bodil Svensson

Tore R Svensson
Seniorkonsult Rekrytering

Karin Ahlgren
Seniorkonsult Coachning och urval

Bodil Svensson
Administratör Personbedömning